شرکتی که به ثبت می رسد، دارای مشخصاتی از قبیل آدرس، نام شرکت ، نام شرکا ، میزان سهام ، هیئت مدیره ، حق امضاء و … می باشد که تمامی این مشخصات در اساسنامه شرکت ذکر شده است. گاهی به دلایلی اجباری یا اختیاری برخی از این مشخصات بعد از ثبت شرکت نیاز به تغییر دارند. تغییرات شرکت ها با تنظیم و ثبت صورتجلسه تغییرات امکان پذیر است.گاهی برای برخی از تغییرات بیش از یک صورتجلسه لازم می باشد.

 

برای تغییرات شرکت ها باید حتما در هیئت مدیره تصمیم گیری شود و پس از آن برای این تغییرات ااما مجمع عمومی عادی یا مجمع عمومی فوق العاده با توجه به نوع تغییر تشکیل و با رای اکثریت این تغییرات مشخص و اعمال می گردد.

 

نکته مهمی که وجود دارد این است که تغییرات شرکت ها حتما و حتما باید سریعا به ثبت قانونی برسند و در اداره ثبت شرکتها ثبت و در رومه رسمی آگهی شوند. در غیر این صورت انجام تغییرات شرکت غیر قانونی بوده و هیچ گونه رسمیتی نداشته و مورد تایید اداره ثبت شرکتها نمی باشد.

 

تشکیل مجمع عمومی عادی یا فوق العاده فقط با حضور کلیه سهامداران و شرکا امکان پذیر و رسمیت دارد، مگر اینکه برای همه ی اعضای شرکا آگهی دعوت ارسال شود در این صورت با حضور اکثریت سهامداران نیز امکان تشکیل مجمع وجود دارد.

 

 

 

تفاوت مجمع عمومی عادی با مجمع عمومی فوق العاده در چیست؟

مجمع عمومی عادی در ۴ ماه اول دوره سال مالی تشکیل در حالی که مجمع عمومی فوق العاده در بقیه ماه های سال مالی تشکیل می شود.

 

برخی از تغییرات همچون تغییر در افزایش و کاهش سرمایه ، تغییر نام شرکت ، تغییر موضوع شرکت، انحلال شرکت، تبدیل سهام بی نام به با نام یا بالعکس، افزایش و کاهش تعداد مدیران شرکت ، تغییر داندگان حق امضاء و…. در مجمع عمومی فوق العاده تصمیم گیری و اجرا می شوند. ولی برخی از تغییرات خاص فقط و فقط در مجمع عمومی عادی امکان تصمیم گیری و تغییر آنها وجود دارد. مانند انتخاب رومه کثیر الانتشار ، تعیین اعضا هیئت مدیره ( اصلی باسد یا علی البدل ) ، تعیین بازرسین، تعیین پاداش مدیران و …

 

 

 

مدارک لازم برای تغییرات شرکت

 

کپی شناسنامه و کارت ملی همه ی اعضای هیئت مدیره

کپی اساسنامه شرکت

کپی اظهارنامه شرکت

کپی آگهی تاسیس

کپی رومه رسمی شرکت

کپی آخرین تغییرات

 

 

مدت زمان ثبت تغییرات شرکت

 

مدت زمان لازم جهت ثبت هرگونه تغییراتی در مورد شرکتهای ثبت شده ۲۵ روز کاری می باشد.

 

انواع تغییرات شرکت

 

انحلال شرکت

افزایش یا کاهش سرمایه شرکت

ورود و یا خروج شریک یا شرکا

تغییر نام شرکا

تغییر موضوع شرکت

تغییر آدرس شرکت

تغییر دارندگان حق امضا که حتی می توان حق امضا را به یک نفر به شکل منفرد داد یه برعکس به تمامی شرکا داد

تبدیل سهام شرکت به بانام و بی نام

نقل و انتقال سهام که فقط در شرکت های سهامی خاص انجام می شود

تغییر مواد اساسنامه شرکت

تصویب تراز سود و زیان

تعیین و تصویب بیلان مالی

انتخاب یا تمدید بازرسین

انتخاب یا تمدید اعضای هیات مدیره

تعیین سمت هیات مدیره

تغییر حق امضا


ثبت برند شرکت ,  ,تغییرات ,تغییر ,مجمع ,ثبت ,مجمع عمومی ,تغییرات شرکت ,    ,عمومی عادی ,فوق العادهمنبع

مراحل ثبت شرکت تضامنی

ثبت برند در دماوند

ثبت علامت تجاری چای

ثبت شرکت ابریشم بافی

ثبت شرکت پوستین دوزی

ثبت برند کافی شاپ

مجمع شرکاء در شرکت های با مسئولیت محدود

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همیشه بیا interiordesign داروخانه پلاس | داروخانه آنلاین شبانه روزی تولید کننده فیلم پی وی سی خشک ایرانیان برترین وبلاگ تخصصی فیلم و سریال ایرانی خرید اینترنتی اسباب بازی دخترانه دنیای بازی ایران وب سایت رسمی صالحین کوشک یوزر پسورد نود 32، یوزرنیم پسورد دانلود رایگان